For noen uker siden ble jeg invitert av Geir Valøen og Ståle Skagen til å delta i en podcast. Disse guttene har holdt en rekke foredrag i Norge og vunnet mange priser. Jeg intervjuet dem for noen år siden. Les her
Dette var min første podcast og jeg bar preg på å være litt nervøs. Men gode spørsmål og god redigering fra Ståle og Geir, så ble dette bra. Se link til Spotify lengre nede.
Her pratet vi om hvordan jeg bruker digitale verktøy med barna og mine ulike prosjekter. Podcasten er ment til studenter ved Høyskolen i Østfold. Men har fått tillatelse til å publisere den her.
Vi er innom noen av prosjektene under.
Hverdagsbyen (Les innlegget)
Statped har laget et undervisningsopplegg
Kardemomme by ( Les innlegget)
Ekornskogen ( Innlegg kommer)
Klikk her for å komme til podcasten. Podcasten varer i 24 minutter.
Teksten under har Ståle og Geir laget til studentene ved Høyskolen i Østfold. Kanskje er det noen av mine følgere som vil bruke dette?
Refleksjonsspørsmål til podkasten.
Hva kan du som student se etter her?
Kjell Gunnar snakker om hvordan han bruker de ulike ansattes ressurser (kompetanse og interesser) inn i prosjektene sine. Han sier videre at det er viktig med det digitale og analoge samspillet. På hvilken måte sier dette noe om kjerneverdiene og kulturen i barnehagen med tanke på medvirkning og demokrati?
Kjell Gunnar snakker mye om hvordan han tar med elementer fra nærmiljøet inn i prosjektene sine. Hvordan kan du som student/ansatt i barnehagen benytte deg av ditt nærmiljø inn i ditt neste prosjekt, og hvilken plass får de ulike digitale verktøyene?
Han forteller om en valgkamp, der barna skulle velge et dyr som skulle definerer miljøet i neste prosjekt. På hvilken måte fremkommer demokrati, barnekonvensjonen
og barns medvirkning i denne sekvensen av prosjektet?
SLUTT
Ta kontakt for inspirasjonskurs. Se her
Comments